Βόλτα με την μηχανή Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βόλτα με την μηχανή Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος

Μπορεί φήμες να ήθελαν την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο να έχουν χωρίσει, ωστόσο όπως φαίνεται από μια ανάρτηση που έκανε, είναι μαζί και ευτυχισμένοι και ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να τους μπουν εμπόδιο.

Η παρουσιάστρια σήμερα Κυριακή του Πάσχα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρισκόταν πάνω στην μηχανή και έκαναν βόλτα.

Η Φαίη Σκορδά θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και ο αγαπημένος της δεν είναι πρόσωπο της showbiz, για αυτό το λόγο και δεν τον κάνει ταγκ σε αναρτήσεις της.

Το βίντεο της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Ποιος είναι ο σύντροφος της Φαίης Σκορδα

Ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή της Φαίης Σκορδά αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική showbiz αλλά έχει σχέση με τα ελληνικά media.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head of Digital σε γνωστό όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και συνεργάτης της Google. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1983, ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, φοίτησε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΤΕΙ Αθηνών. Συγκεκριμένα, είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής.

Φαίη Σκορδά σύντροφος Νίκος Ηλιόπουλος

Ο ίδιος ασχολείται επίσης με τον χώρο της εστιάσης αφού η μητέρα του Αδαμαντία Ηλιοπούλου είναι chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «ΘάΜα» - δείτε εδώ φωτογραφία από την ημέρα που επισκέφθηκε το μαγαζί η Φαίη Σκορδά -, το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει, πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αγαπά τη δουλειά του και την τεχνολογία, τα ταξίδια, το μπάσκετ και το φαγητό. Μια βόλτα στο Instagram του κάνει ξεκάθαρο ότι αυτές είναι οι αγαπημένες του απολαύσεις στη ζωή. Μεταξύ άλλων έχει ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, την Ζυρίχη κ.α.