Γενέθλια για την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη - Η φαντασμαγορική τούρτα

Έγινε 4 ετών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη - Η φαντασμαγορική τούρτα

Γενέθλια είχε πριν από μερικές μέρες η κόρη του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη η οποία έγινε 4 χρονών, με την τούρτα τους να είναι φαντασμαγορική!

Η μικρή Δέσποινα, γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 2017 και από τότε έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ο γνωστός τραγουδιστής πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με την κορούλα του και αυτή την φορά με αφορμή τα γενέθλια της, ο Νίνο δημοσίευσε την απίθανη τούρτα που ετοίμασαν για την μικρή.

 Γενέθλια για την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιο project»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και την Όλγα Τσαουσέλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ειλικρίνεια παλιότερα και ο ίδιος έχει ασκήσει bullying ενώ δήλωσε πως του έχει δεχτεί πρόταση για το Survivor.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στη νέα ραδιοφωνική του εκπομπή αλλά και για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχθεί.

«Επανέρχομαι για να ξαναβάλω τη μουσική στη θέση της. Αγαπώ την τζαζ και την κλασσική μουσική, κυρίως όταν οδηγώ. Την κόρη μου δεν την κοιμίζω με μουσική, δεν κοιμάται, με κοιμίζει εκείνη. Σαν μπαμπάς είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος πολύ και αρκετά πιο υπεύθυνος από πριν. Η γυναίκα μου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν με κοιτάει. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα των ζευγαριών λόγω του εγκλεισμού».

Αναφορικά με τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί είπε: «Είναι κακό να διαβάζεις κάτω από ένα τραγούδι κατάρες. Έχω κάνει bullying. Τότε που το κάναμε, όλοι όσοι το κάναμε, δεν ξέραμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, όπως και δεν μας είχε πει κανείς πόσο ευαίσθητη λεπτομέρεια είναι αυτή. Μεγαλώσαμε σε μια άλλη εποχή και χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε ελαφρυντικά γι’ αυτό, έχουμε φερθεί απαξιωτικά, κοροϊδευτικά σε τρίτους.

Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν πήγα γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ ούτε θέλω να συμμετέχω σε ένα τέτοιο project»