Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: H αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της 7 μήνες μετά το Big Brother

Είναι κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: H αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση της 7 μήνες μετά το Big Brother

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Big Brother, ωστόσο ήταν μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες. Είχε χαρίσει στο παιχνίδι μοναδικές στιγμές, αφού είχε πολλά κότσια, ενώ δεν ντράπηκε λεπτό για το σώμα της.

7 μήνες ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της και να ανανεωθεί λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, προσθέτοντας μερικές ανταύγιες για να το ανοίξει προς το ξανθό. Πάντως και τα μαύρα, αλλά και τα ξανθά της πάνε πολύ!

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Big Brother μαλλιά

Το βιογραφικό της Αφροδίτης πρώην παίκτριας του Big Brother

Η Αφροδίτη είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή./

Το 2016 συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση “Το χρυσό κλειδί”. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σερεφίδης, Συγγραφέας: Κώστας Τσιάνος. Το 2018 συμμετείχε στην παράσταση “PING PONG” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Άγγελου Δεληκάρη. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Τρία ζευγάρια κάθονταν» στο Life Theater” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Στο εισαγωγικό της βίντεο πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει: “Με λένε Αφροδίτη Γεροκωνσταντή . Οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Έχω μεγαλώσει στη Νότιο Αφρική και μένω στην Ελλάδα πλέον. Εργάζομαι εδώ. Είμαι ηθοποιός, plus size μοντέλο και naked model (γυμνό μοντέλο).Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά! Όταν με κοιτάζει ο κόσμος μιλάμε ανοικτά. “Ξέρεις είμαι χοντρή”, “Όχι δεν είσαι χοντρή, είσαι παχουλή”.

I’m like “Ι’m χοντρή” . Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου. Το μέσα είναι που δε φτιάχνει, οπότε το έχω φέρει σε μια ισορροπία. I feel sooo good. You should too. Try it. Είμαι ελεύθερη. Από επιλογή όμως γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Μπορεί και να βρεθεί δεν ξέρω”.