Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε την πλαστική που έχει κάνει

Άλλες το μεγαλώνουν, η τραγουδίστρια όμως το μίκρυνε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε την πλαστική που έχει κάνει

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, όπου μίλησε για όλα. Πέρασε μάλιστα από το εξομολογητήριο, όπου απάντησε ακόμα σε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις.

Αυτή είναι η πλαστική επέμβαση που έχει κάνει η Έλλη Κοκκίνου

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει μικρύνει το στήθος της, αντί να το... μεγαλώσει!

«Φυσικά και έχω κάνει. Έχω μικρύνει το στήθος μου. Συνήθως γίνεται το ανάποδο, εγώ είμαι από τις άλλες», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου, που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

«Είχα μπει στην εντατική για τρεις μέρες»

«Δεν έχω βγει έξω ούτε για φαγητό εδώ και ένα χρόνο. Το καλοκαίρι ήμουν κλεισμένη στο εξοχικό μου.

Δείχνω τα συναισθήματά μου σε υπέρτατο βαθμό, αλλά εκεί που θέλω. Κάποιοι που δεν με ξέρουν, με νομίζουν ξινή, γιατί είμαι απόμακρη. Δεν είναι έτσι όμως, είναι η άμυνά μου.

Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορωνοϊό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου είπε: «Η Τζένη Μπότση,είναι δικός μου άνθρωπος και γνώριζα πόσο την πόναγε. Αισθάνθηκε ότι ξαλάφρωσε μιλώντας για αυτό. Ήταν μια κάθαρση. Το σημαντικό είναι ότι θα μιλήσουν και άλλοι».

Και συνέχισε: «Η καραντίνα, με βρήκε μόνη. Κρατάω για μένα τα προσωπικά μου, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν προσωπικά. Και να θέλω αυτή την περίοδο να βρω κάποιον, που να τον γνωρίσω…

Σε ορισμένα θέματα είμαι αυστηρή με τον γιο μου, σε άλλα όχι. Στο ωράριο και στο διάβασμα είμαι αυστηρή με τον Αλέξανδρο. Τον βλέπω προς τα οικονομικά. Τον παιδικό Σταθμό που είχα, το πούλησα και ησύχασα. Ήταν μεγάλο φορτίο για μένα. Έχω νέα δεδομένα στα σκαριά».