«Το σπίτι του Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση»

«Ό,τι και να είναι το παιδί σου, δεν το κάνεις αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σπίτι του Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση»

Η ηθοποιός, Ρίκα Διαλυνά έκανε αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αλλά και τον... δύσκολο χαρακτήρα του, μιλώντας για το σπίτι που διατηρούσε στο Πόρτο Ύδρα το οποίο πλέον έχει γκρεμιστεί.

Η αποκάλυψη της Διαλυνά για το σπίτι του Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα

Ισχύει ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έβλεπε ανταγωνιστικά;

Όχι καθόλου με την Αλίκη όταν ήμασταν στη σχολή, ήμασταν πολύ φίλες. Η ιστορία που είχε γίνει στο φεστιβάλ στις Κάννες την είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, γιατί δεν είχε καλό χαρακτήρα. Ήμασταν και γείτονες στο Πόρτο Ύδρα ποτέ δεν μιλούσαμε, εκείνος μιλούσε μόνο με τον άντρα μου. Ήταν ο τύπος του τέτοιος που δεν με τραβούσε ούτε να κάνω κουβέντα, ούτε τίποτα. Όταν πέθανε βέβαια, του κάναμε εμείς το μνημόσυνο την τρίτη μέρα.

Ρίκα Διαλυνά για Παπαμιχαήλ

Το σπίτι τον Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα τι απέγινε;

Είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση, του έβγαλαν και τους φράχτες, γιατί είχε γκρεμιστεί. Ό,τι και να είναι το παιδί σου, δεν το κάνεις αυτό. Γνώρισα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είναι ένα καλό παιδί, που η μαμά του τον υπεραγαπούσε και ο άλλος τον έβλεπε ανταγωνιστικά δεν ξέρω, Το σπίτι αυτό το άφησε σε πολλούς και πάλι χαμένο. Κάποια στιγμή γκρεμίστηκαν το σουλούπωσαν λίγο, έβγαλαν τα γκρεμισμένα. , είπε στο Χάι

Να σημειώσουμε πως η Ρίκα Διαλυνά, μίλησε και για την περίοδο που πέρασε, όπου πήγε να χάσει τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Ανατριχίλα με το βίντεο του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την επέτειο θανάτου του πατέρα του, Δημήτρη

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ απεβίωσε στις 8 Αυγούστου του 2004, από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 69 ετών. Ο ηθοποιός παραθέριζε στο εξοχικό του στην Ερμιόνη και το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, οπότε μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Κρανιδίου, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο γιος του, Γιάννης, στη σελίδα που διαχειρίζεται με το όνομα της μητέρας του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε «8 Αυγούστου 2004, άλλο ένα αστέρι έφυγε για να βρει τη θέση του στην αιωνιότητα. Είναι ο πατέρας μου και λείπει». Ωστόσο, τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες και έγινε έξαλλος;

Παράλληλα, ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι από μία ταινία στην οποία συμμετείχαν οι γονείς του.