Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πληγώσει και βασανίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου»

«Εγώ πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πληγώσει και βασανίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου»

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή Love it και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Άκρως αποκαλυπτικός, ανέφερε τα λάθη που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε, πως ο κορωνοϊός τον βοήθησε πολύ να τα βρει με τον εαυτό του, καθώς πριν έκανε φασαρία στα μαγαζία που έβγαινε.

Η αποκάλυψη του Κώστα Αποστολάκη για τη ζωή του

«Ο κορωνοϊός με έσωσε εμένα. Μίλησα με τον εαυτό μου. Εγώ πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου σταμάτησα να τσακώνομαι. Είχα πολλά νεύρα. Είμαι μόνος μου γιατί δεν μπορώ να είμαι με άλλον άνθρωπο. Δεν είμαι έτοιμος. Έχω πληγώσει και βασανίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Τα λάθη μου είναι τόσα που δεν φτάνει όλο το Αιγαίο πέλαγος σε Η2Ο» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι μισθό παίρνει στην σειρά που πρωταγωνιστεί.

"Δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές..."

Από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά βίωσε την πρωτόγνωρη συνθήκη του κορωνοϊού και της καραντίνας ο Κώστας Αποστολάκης. Μάλιστα αναφέρει πως έιπε όχι σε πολλές δουλειές και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει!

Ο ηθοποιός που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εξήγησε πως η απομόνωση λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο χρόνος αυτός που πέρασε με τον εαυτό του τον έκανε να πάρει και τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει να απέχει από τη δουλειά και να κάνει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του, να βρει δηλαδή την εσωτερική γαλήνη.

«Εμένα ο κορωνοϊός με έσωσε, στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.