Κώστας Αποστολάκης :«Είμαι μόνος μου γιατί δεν μπορώ να είμαι με άλλον άνθρωπο»

«Έχω πληγώσει και βασανίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Αποστολάκης :«Είμαι μόνος μου γιατί δεν μπορώ να είμαι με άλλον άνθρωπο»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και στην Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός που απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά «Ζακέτα να πάρεις» μίλησε επίσης και για την επαγγελματική του πορεία, ενώ έχει αποκαλύψει και τους μισθούς που λαμβάνει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη

«Ντρέπομαι να το πω ότι ο κορωνοϊός με έσωσε εμένα. Δεν μπορούσα να αγκαλιάσω τους άλλους, αλλά αγκάλιασα εμένα. Κάθισα σπίτι διάβασα βιβλία και μίλησα με τον εαυτό μου. Εγώ πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές την εβδομάδα. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου δεν μάλωσα ξανά. Ένας πατέρας που πλακώνεται στον δρόμο με τους άλλους είναι ένα αξιοθρήνητο ον. Είχα πολλά νεύρα.

Είμαι μόνος μου γιατί δεν μπορώ να είμαι με άλλον άνθρωπο. Δεν είμαι έτοιμος. Πεσιμιστικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο για να βασανίζεις. Έχω πληγώσει και βασανίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Τα λάθη μου είναι τόσα που δεν φτάνει όλο το Αιγαίο πέλαγος σε Η2Ο».

Λίγα λόγια τον Κώστα Αποστολάκη

Γεννήθηκε το 1969 στην Κρήτη, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Σπούσασε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην τηλεταινία Φανή στην ΕΤ1. Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές Μάμα Μία (1991), Κλειστά Παράθυρα (1992-1993), Πάθος (1993), Το δις εξαμαρτείν (1995) κ.ά.. Τη δεκαετία 2000-2010 έλαβε μέρος σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μεταξύ των οποίων Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς, Βότκα Πορτοκάλι, Η Λίμνη των στεναγμών, Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ, Δι$ Μαδιάμ.

Τις σεζόν 2009-2012 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Η Ζωή της Άλλης. Το 2015 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη Εθνική Ελλάδος ενώ τη σεζόν 2015-2016 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ!.

Από το 2012 μέχρι το 2014 ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Ιουλία-Αγάπη (γενν. 27 Σεπτεμβρίου 2012).