Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση για την Χειλουδάκη - «Ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια»

Μετά την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε από καρκίνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση για την Χειλουδάκη - «Ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook προχώρησε η Έλενα Ακρίτα για τη Τζένη Χειλουδάκη.

Η Έλενα Ακρίτα -που στο μεταξύ ο λογαριασμός της είχε μπλοκαριστεί- έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Τζένη Χειλουδάκη, όταν γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε από καρκίνο και πρόκειται να χειρουργηθεί.

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

«Η Τζένη Χειλουδάκη είναι μια όμορφη, γενναία γυναίκα, μια ζωόφιλη ακτιβίστρια που ζει με την μανούλα της και τα ‘σκυλόπαιδά’ της, όπως τα λέει, κάπου στην Κρήτη.

Δυστυχώς η Τζένη διαγνώστηκε με καρκίνο και πρέπει να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη. Όταν μαθεύτηκε η κατάσταση της υγείας της, χιλιάδες άνθρωποι τής ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους. Εξαίρεση άθλια και θλιβερή μια νεα γυναίκα, δασκάλα κιόλας, που έγραψε χυδαιότητες κι εκτόξευσε κατάρες ανείπωτες.

Λυπάμαι τα παιδιά που διδάσκει, λυπάμαι τα δικά της παιδιά αν έχει, μόνο την ίδια δεν λυπάμαι. Και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί της. Στην κ. Χειλουδάκη ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια πίσω στην απλή, όμορφη ζωή που η ίδια επέλεξε. Περαστικά και γρήγορα, Τζένη».

Έλενα Ακρίτα Η ανάρτηση για την Χειλουδάκη

Ποια είναι η Τζένη Χειλουδάκη

Η Τζένη Χειλουδάκη γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1968 στη Σητεία με το όνομα Ιωάννης Χειλουδάκης. Σε νεαρή ηλικία, ένοιωθε δυσφορία με το φύλο της και ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών στην ηλικία των 13 ετών. Η Τζένη ολοκλήρωσε τις χειρουργικές επεμβάσεις για επαναπροσδιορισμό φύλου στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών.

Η Χειλουδάκη, το 1997 σύναψε ερωτική σχέση με τον Εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε όταν ερευνούσε τα πορνεία της Ρόδου. Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο, και όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η σχέση της με τον εισαγγελέα στην Ρόδο Γιώργο Σακκελλαρόπουλο προκάλεσε εθνικό σκάνδαλο. Μετά την εγχείρηση επανακαθορισμού φύλου, η Χειλουδάκη έγινε τοπ μόντελ στην Ελλάδα και πραγματοποίησε αρκετές φωτογραφήσεις σε ελληνικά περιοδικά. Περπάτησε σε catwalk στην Ιταλία και φωτογραφήθηκε μαζί με τη Σοφία Λόρεν. Η Χειλουδάκη ψηφίστηκε ως η «Ελληνίδα της χρονιάς» το έτος 2000.