Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - «Έφυγε» από την ζωή ο κουμπάρος του

«Έφυγες πολύ νωρίς χτυπημένος ύπουλα απο τον κορωνοϊό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - «Έφυγε» από την ζωή ο κουμπάρος του

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος και κουμπάρος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον νονό της μικρής του κόρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, ενώ από κορωνοϊό πέθανε και ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας.

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον θάνατο του φίλου και κουμπάρου του

«Καλό ταξίδι Δημήτρη. Δεν ήσουν μόνο καλός φίλος και συνεργάτης. Ήσουν ξεχωριστός άνθρωπος, αριστερός διανοούμενος φίλος, συμφοιτητής στην Ιταλία και νονός της μικρής μου κόρης. Έφυγες μάλλον πολύ νωρίς χτυπημένος ύπουλα απο τον κορωνοϊό ή πιο σωστά δεν έφυγες αλλά αναστήθηκες σήμερα γιατί οι πόνοι δε σου έπρεπαν ούτε οι ταλαιπωρίες. Καλό ταξίδι αδερφέ μου, έτσι θέλω να σε θυμάμαι χαμογελαστό. Αύριο θα σου πούμε το τελευταίο αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Λίγα λόγια για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954 και είναι γιος του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου, υποστράτηγου της Χωροφυλακής με καταγωγή από το Λεόντιο Αχαΐας, και της Ευγενίας. Πρώτος του ξάδερφος είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Φοίτησε για τρία χρόνια στην Ιατρική Σχολή της Μπολόνια της Ιταλίας, για δύο χρόνια πολιτικές επιστήμες στο ίδιο πανεπιστήμιο και στη συνέχεια με μετεγγραφή για δύο χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών, σπουδές που ουδέποτε τελείωσε. Κηρύχθηκε κατ’ επανάληψη ανυπότακτος, γιατί απέφευγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» στους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo, Star, Alpha, Alter και Epsilon. Παράλληλα με την τηλεοπτική και εκδοτική του δράση, πραγματοποιεί ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ διατηρεί και τον ενημερωτικό ιστότοπο «Zougla.gr». Τον Αύγουστο του 2008 ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Κατοικεί στην Εκάλη Κηφισιάς. Έχει νυμφευθεί δύο φορές και έχει παιδιά.