Χάρης Ρώμας: Συγκινεί με το «αντίο» του για το Καφέ της Χαράς λίγες μέρες πριν το φινάλε

«Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας: Συγκινεί με το «αντίο» του για το Καφέ της Χαράς λίγες μέρες πριν το φινάλε

Αυλαία ρίχνει το βράδυ της Πέμπτη το Καφέ της Χαράς, με τον Χάρη Ρώμα να δημοσιεύει δύο φωτογραφίες και να συγκινεί με το αντίο του.

Η αγαπημένη κωμική σειρά που μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι μας το 2003, επέστρεψε φέτος και μας ξύπνησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε και προτού οι ήρωες μας αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την Ρένια Λουιζίδου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το Καφέ της Χαράς

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας. Πως ακριβώς; Θα το δείτε στο τέλος της σειράς την Πέμπτη μαζί με την κατάληξη της ιστορίας των άλλων αγαπημένων ηρώων.

Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά, πόσα συναισθήματα με γέμισε, πόσες συγκινήσεις μου έδωσε και πόσες φιλίες μου χάρισε. Αν και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο με παρηγορεί που τελειώνει με μια μεγάλη ομάδα πιστών, φανατικών τηλεθεατών και θέλω να ευχηθώ σε όλους. ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, να ακολουθήσουν τον δρόμο που προτείνει το CAFE σαν τον μοναδικό για να έχει λόγο η ύπαρξη μας. Τον δρόμο της αγάπης!!!ΜΟΝΟ!».

Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς

Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.

Καφέ της Χαράς φινάλε

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται - Δείτε εδώ ποιος είναι ο εμπρηστής.