Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα θα είχε την γιορτή του - Εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του

Η οικογένεια του τέλεσε τρισάγιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα θα είχε την γιορτή του - Εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του

Την ονομαστική του εορτή θα γιόρταζε σήμερα, Δεύτερα 3/5, ο Γιώργος Καραϊβαζ, ο οποίος όμως έχασε την ζωή του πριν μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, οι συγχωριανοί του εγκαινίασαν ένα μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του δημοσιογράφου, το οποίο χτίστηκε στο Μοναστήρι της Ζωοδόχους Πηγής, το μέρος όπου πήγαινε κάθε φορά που επισκεπτόταν το χωριό του, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του, οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ τέλεσαν σήμερα τρισάγιο στο εκκλησάκι που χτίστηκε για εκείνον ενώ στο μεταξύ η αστυνομία έχει στα χέρια της την λίστα με τους πιθανούς δολοφόνους του.

Γιώργος Καραϊβάζ θα είχε σήμερα την γιορτή του

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τέσσερα συμβόλαια θανάτου

Η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζουν τέσσερα συμβόλαια θανάτου, από το 2018 έως το 2020.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ξεσκονίζουν εκ νέου ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτου, αναζητώντας όχι μόνο τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δημοσιογράφου στον Άλιμο.

Πρόκειται για τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν από το 2018 μέχρι το 2020. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι ο «κοινός παρονομαστής» των υποθέσεων αυτών ελπίζοντας ότι θα αυτό θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Γιώργος Καραϊβάζ εξετάζει τέσσερα συμβόλαια θανάτου

Τα τέσσερα συμβόλαια θανάτου, σύμφωνα με το STAR, αφορούν:

  • Τις εκτελέσεις ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020,
  • Την εκτέλεση ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και
  • Την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.

Σύμφωνα με την ίδια «ανάγνωση» όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.