Σεράινα Καζαμία: Έγινε μαμά για πρώτη φορά η νικήτρια του Next Top Model

Η τρυφερή ανάρτηση με το μωρό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σεράινα Καζαμία: Έγινε μαμά για πρώτη φορά η νικήτρια του Next Top Model

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την νικήτρια του πρώτου κύκλου του Next Top Model, Σεράινα Καζαμία, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Το μοντέλο ζει και εργάζεται στην Ελβετία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Jonas Kappeli, με τον οποίο ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης πριν από λίγο καιρό.

«Μέχρι τα έξι µου χρόνια ήµασταν στην Ελλάδα οικογενειακώς. Μετά τέλειωσα το σχολείο στην Ελβετία και µόλις έγινα 17 γύρισα ξανά στην Ελλάδα. Αποφάσισα να ζήσω και πάλι στην Ελβετία. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθηµερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου.

Εχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή. Εννοείται πως µου λείπει η Ελλάδα. Tο φαγητό, τα νησιά, η θάλασσα, οι φίλοι. Έρχοµαι µία µε δύο φορές τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στην Κάλυµνο -το λάτρεψα αυτό το νησί- και στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας µου» είχε δηλώσει η Σεράινα σε παλιότερη συνέντευξή της.

Οι αναρτήσεις της Σεράινας για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Σεράινα Καζαμία Next top Model
Σεράινα Καζαμία παιδί

Λίγα λόγια για τη συμμετοχή της Σεράινας Καζαμία στο Next Top Model

Ο πρώτος κύκλος του ελληνικού Next Top Model ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2010 με 18 επεισόδια. Προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και μια εκ των κριτών. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν: ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, το μοντέλο (Star Hellas 1990) Τζένη Μπαλατσινού και ο σχεδιαστής Χριστόφορος Κοτέντος. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σεράινα Καζαμία από την Κρήτη, η οποία κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το πρακτορείο MP Management, ένα ταξίδι στο Μιλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Madame Figaro ως εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York, ένα συμβόλαιο με την εταιρία ρουχισμού BSB και ένα ρολόι του οίκου Dior.