Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της συντρόφου, Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μάλιστα, οι δυο τους έκαναν και μαζί Ανάσταση ανεβάζοντας ένα ακόμα κοινό τρυφερό στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη. Πάρε την ελπίδα κ ζήσε μες στο φως της», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ένιωθα ανεπιθύμητη! Έγινε και μπούλινγκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία μεταξύ άλλων με αφορμή το Survivor αναφέρθηκε και στην δική της συμμετοχή και στο λόγο που αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για τους λόγους που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι από πολύ νωρίς.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήρθε σε δύσκολη θέση, δηλώνοντας πως αφού δεν μίλησε τότε, δε θα μιλήσει ούτε τώρα. Ωστόσο αρκέστηκε να πει:

«Στην αρχή είχαμε έρθει όλοι κοντά, μετά απομακρυνθήκαμε. Με τον Γιώργο είχα έρθει κοντά. Είναι πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα τότε, δεν ήταν ένας. Δεν ένιωθα ότι ήμουν στο κατάλληλο περιβάλλον που ταιριάζει για μένα. Ένιωθα ανεπιθύμητη εκεί μέσα. Δεν ήταν οι συνθήκες επιβίωσης, εγώ άντεχα, δεν ήταν ούτε καν το ψυχολογικό κομμάτι. Έχει να κάνει με… Και μπούλινγκ έγινε…

Έρχομαι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί από τη στιγμή που δεν μίλησα τότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μιλήσω τώρα και να πω κάποια πράγματα. Για κάποιο λόγο δεν μίλησα τότε», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, της οποία χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας.