Μιχάλης Δημητριάδης: «Αδίκησα τον εαυτό μου γιατί πίστεψα στον παραγωγό μου»

Η αναφορά του στις ατυχίες που του χτύπησαν την πόρτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Δημητριάδης: «Αδίκησα τον εαυτό μου γιατί πίστεψα στον παραγωγό μου»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μιχάλης Δημητριάδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στην επαγγελματική του πορεία.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έκανε μεγάλη επιτυχια μετά το τραγούδη «Στων Αγγέλων Τα Μπουζούκια» μιλά για τις ατυχίες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα.

Μιχάλης Δημητριάδης λάθη στη ζωή του

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητριάδη

«Μετά το τραγούδι αυτό έκανα δίσκους αλλά πάντα κάτι πήγαινε στραβά» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του να εμπιστευθεί έναν γνωστό παραγωγό, ο οποίος τον πήρε στον λαιμό του.

«Ήταν λάθος να βγάλω προσωπικό δίσκο μετά την επιτυχία αυτή. Αδίκησα τον εαυτό μου γιατί πίστεψα στον παραγωγό μου, που από τη μία με πήγε ψηλά, από την άλλη με έριξε στα πατώματα.

Έκανα έναν δίσκο με τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ο οποίος σταμάτησε, γιατί ο παραγωγός μου μάλωσε με τη δισκογραφική εταιρεία μου. Είχε βγει η φήμη στις δισκογραφικές ότι ήμουν εξαρτώμενος από τον παραγωγό μου και δεν μπορούσαν να κάνουν δουλειά μαζί μου.

Είχα να κάνω δυο χρονια μεροκάματο αφότου έκλεισαν «Των Αγγελων τα μπουζούκια» και έπαθα κατάθλιψη. Έκανα έναν χρόνο να συνέλθω». Στο μεταξύ, τι τηλεθέαση κάνει το The 2night show;

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Δημητριάδη

Έχοντας πάρει τα πρώτα του μουσικά ακούσματα από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν πολύ καλός τραγουδιστής και μπουζουξής, σε ηλικία 15 ετών κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου, αλλά για δέκα μέρες μόνο, αφού με παρέμβαση της αστυνομίας αποχωρεί από το σχήμα, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Αμέσως όμως, βρίσκει τον λαϊκό συνθέτη Βασίλη Βασιλειάδη και για τρεισήμιση χρόνια τραγουδά μαζί του στο «Β.Β».

Το 1981 ο Δημητριάδης συστήνεται δισκογραφικά μέσα από ένα μεγάλο δίσκο σε μουσική Στέλιου Φωτιάδη και στίχους Πάνου Φαλάρα που κυκλοφορεί από τη Lyra με το συμβολικό τίτλο «Αφετηρία». Μια ωραία δουλειά με λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες και με την ουσιαστική συμβολή της Γλυκερίας στις δεύτερες φωνές.