Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε έναρξη με γυμναστική στο τραμπολίνο

Προκειμένου να χάσουν τα κιλά του Πάσχ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε έναρξη με γυμναστική στο τραμπολίνο

Μια διαφορετική έναρξη θέλησε να κάνει το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ίδια να έχει όρεξη για γυμναστική.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, προκειμένου να χάσουν τα κιλά του Πάσχα που ενδεχομένως πήρα, αποφάσισαν να το ρίξουν στη γυναστική και μάλιστα κάνοντας ασκήσεις πάνω στο τραμπολίνο.

Μετά την προπόνηση, η Σταματίνα αντάλλαξε ευχές τόσο για το Πάσχα όσο και για τους Γιώργηδες της εκπομπής της, ενώ πριν μερικές μέρες περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής και ένα αστείο περιστατικό με τα παιδιά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε on air τις πληγές στα πόδια της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί στον αέρα του Happy Day έδειξε στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της κάποιες πληγές που είχε στα πόδια της και στη συνέχεια αποκάλυψε πως την "πάτησε" και τώρα έχει σημάδια.

Η παρουσιάστρια να πούμε πως κάθε Σαββατοκύριακο που είναι κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, το αφιερώνει στην οικογένεια της, στα παιδιά και το σύζυγό της.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο πήγε για περπάτημα με τον άντρα της, ωστόσο επειδή φόρεσε αθλητικά χωρίς να φορά κάλτσες, τα πόδια της έκαναν πληγές.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, κάνει αρκετές φορές αναφορές στα προσωπικά της. Όπως πριν λίγες ημέρες που μίλησε για την αδερφή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day πληγές πόδια