Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από τη άφιξη της Αλεξάδρας Παναγιώταρου

Η Κάτια σοκαρίστηκε μόλις την είδε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Οι πρώτες εικόνες από τη άφιξη της Αλεξάδρας Παναγιώταρου

Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Φάρμα έπαιξε το πρωί της Τετάρτης το Πρωινό, η οποία εδώ και καιρό έχει κάνει γνωστή την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Νέα επεισόδια πρόκειται να δούμε αυτήν την εβδομάδα στο ανατρεπτικό ριάλιτι περιπέτειας, από το οποίο αποχώρησε τελευταίος ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Το Πρωινό έπαιξε σήμερα το πρωί μερικά αποσπάματα από τη είσοδο της Αλεξάνρας στο παιχνίδι και όπως θα δείτε εμφανίστηκε αρκετά πρωί στην Φάρμα και την υποδέχτηκε ο Μπίλη, ο οποίος αμέσως μετά την ξενάγησε σε όλους τους χώρους.

Η Κάτια Δέδε μάλιστα σοκαρίστηκε μόλις την αντίκρισε.

Η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Φάρμα

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς

Πριν καλά καλά προσαρμοστεί στην Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε ήδη την οικειοθελή αποχώρηση της, λίγο μετά τον Τάσο Ξιαρχό.

Η όμορφη instagrammer ήταν αρκετά ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στο ριάλιτι περιπέτειας και όπως είχε δηλώσει στο Πρωινό, ήταν έτοιμη να τα δώσει όλα!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Αλεξάνδρα τα βρήκε αρκετά σκούρα και ήδη βρίσκεται εκτός Φάρμας.

Ο λόγος; Η ταλαιπωρία, η πείνα και τα ζώα της φάρμας! Σε αντίθεση με τα αγωνίσματα, που όπως φημολογείται τα πήγε πολύ καλά, η ίδια δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες συνθήκες.

Πόσες άραγε ακόμα οικειοθελείς αποχωρήσεις θα δούμε φέτος στην Φάρμα;

Φάρμα Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου