8 Λέξεις: Η Ηλιάνα είναι έξαλλη με το φλερτ του Παύλου και της Ελισάβετ

Όλα όσα θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΪ (5/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα είναι έξαλλη με το φλερτ του Παύλου και της Ελισάβετ

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις μιας και η Ηλιάνα θα γίνει έξαλλη από τη ζήλια της για το φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στον Παύλο και την Ελισάβετ.

Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο στις 8 Λέξεις (5/5)

Η Μάγδα θέτει τους όρους της και ο Αιμίλιος γυρίζει στο σπίτι. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη.

Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται με αφορμή τις προετοιμασίες του γάμου.

8 Λέξεις 5/5

Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια. Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται.

Αναλυτικά όσα θα δούμε ανάμεσα σε Μιλτιάδη και Κατερίνα

Η Ιφιγένεια, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ακη, δεν μπορεί να κρύψει την καλή εντύπωση που της έκανε ο αδελφός της: «Μαμά, δεν μπορείς να φανταστείς τι καλό παιδί είναι. Μόλις τον γνωρίσεις κι εσύ θα καταλάβεις», της λέει, αλλά αυτή η αντίδραση της Ιφιγένειας κάνει ακόμα πιο ανήσυχη την Κατερίνα, η οποία δημιουργεί στην οικογένεια μεγάλη ένταση.

Την ίδια στιγμή η Ιφιγένεια γνωρίζεται ακόμα καλύτερα με τον Aλκη και φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, αλλά η Κατερίνα και πάλι δεν έχει την ίδια γνώμη: «Δεν με νοιάζει τι κάνετε και τι λέτε γι’ αυτόν.
Εγώ δεν θέλω ούτε να τον ξέρω και φυσικά μην τολμήσει κανείς να μου πει ότι θα μπορεί να πατάει το πόδι του εδώ», τους ξεκαθαρίζει.

8 Λέξεις Μιλτιάδης

Ο Μιλτιάδης είναι πολύ στενοχωρημένος με αυτή της την αντίδραση, αλλά η Κατερίνα αντί να καλμάρει, γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. Ετσι, πάνω στον θυμό της για την παρουσία του Αλκη στη ζωή τους, κατηγορεί τον Μιλτιάδη ότι αυτός σκότωσε τον Φοίβο: «Μιλτιάδη, νομίζω ότι έχεις ξεχάσει τι έκανες στο παιδί μας.

Εσύ τον κάρφωσες στην αστυνομία όσο εγώ έτρεχα για να μπορέσω να τον σώσω. Εσύ, ψυχρός και απόμακρος, προσπαθούσες να με εμποδίσεις λέγοντας συνέχεια ότι πρέπει να πληρώσει και ότι είναι εγκληματίας. Εσύ τον σκότωσες τον γιο μας, Μιλτιάδη», υποστηρίζει και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Μιλτιάδης στην κυριολεξία καταρρέει, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να πείσει την Κατερίνα, η οποία όμως συνεχίζει να αρνείται να δεχτεί την παρουσία του Αλκη στη ζωή της και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Μιλτιάδη για το θέμα.

Λίγες μέρες μετά, ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα καταφθάνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου. Εκεί όμως την περιμένει μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη, η οποία τη φέρνει στα όριά της και ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον Μιλτιάδη.