Μαρία Ανδρούτσου: Κόβει την ανάσα με το καυτό μπικίνι της!

Η φωτογραφία στο Instagram χωρίς ρετούς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ανδρούτσου: Κόβει την ανάσα με το καυτό μπικίνι της!

Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Ανδρούτσου, η οποία είχε συμετάσχει και στο YFSF να σας θυμίσουμε και είχε συγκλονίσει με την εμφάνισή της ως The Cranberries.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια υποδέχτηκε τον Μάιο με μπικίνι δίπλα στη θάλασσα, στη γενέτειρα της τη Θεσσαλονίκη και με ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.

Η Μαρία Ανδρούτσου, έχασε δεκατρία κιλά και έχει καταφέρει να διατηρηθεί σε φόρμα!

Η ανάρτηση της Μαρίας στο Instagram χωρίς ρετούς

Πριν την εμφάνιση της Μαρία Ανδρούτσου ως The Cranberries που συγκλονίζει στο YFSF δείτε την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Χαμός επικράτησε στο YFSF με την μεταμφίεση του Γιώργου Χρανιώτη! Ο ίδιος δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις, αλλά κατάφερε να κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η εμφάνισή του προκάλεσε σχόλια που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος.

Σαν Μάρθα Καραγιάννη, ο ίδιος βγήκε και τραγούδησε με φουστανάκι και μπαλαρίνες, "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Τόσο η γυναίκα του, όσο και το κοινό δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν μπροστά τους.

Οι κριτές σχολίασαν την εμφάνισή του, με τον Δημήτρη Σταρόβα να κάνει ένσταση για το χρώμα του εσωρούχου του, που ήταν κόκκινο ενώ στην ταινία λέει πως ήταν μαύρο. Κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.