MasterChef 5: "Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες"

Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5:

Την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι του Star, MasterChef 5. Αποχώρησε από το ριάλιτι πριν από λίγες εβδομάδες και μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε, ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή αλλά και τις προτιμήσεις της.

Ο λόγος για την Μαρία Λαζαρίδου η οποία μετά από ερώτηση follower, έκανε γνωστό πως ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα και πως το ανακοίνωσε στους γονείς της σε ηλικία 15 ετών.

Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του MasterChef, Μαρίας Λαζαρίδου

«Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν» είπε η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία σε άλλη ερώτηση follower απάντησε πως της αρέσουν τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του MasterChef υπήρξαν φήμες πως η Μαρία Λαζαρίδου είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ωστόσο μετά την αποχώρησή της, η μαγείρισσα διέψευσε τις φήμες και ανέφερε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

7+1 πράγματα που δεν ήξερες για την Μαρία Λαζαρίδου

  • Η Μαρία είναι 23 ετών
  • Η όμορφη και δυναμική Θεσσαλονικιά μπήκε στο MasterChef 5 για να αποδείξει ότι και οι όμορφες έχουν θέση στην κουζίνα.
  • Απόλυτη στις απόψεις της, δεν της αρέσει να την αμφισβητούν αλλά πάντα αφήνει ένα περιθώριο στον άλλο για να αποδείξει τη δική του αλήθεια.
  • Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τη χαρακτηρίσει αδιάλλακτη και υπεροπτική αλλά η αλήθεια είναι ότι εύκολα παρεξηγείται γιατί λέει πάντα την άποψη της.
  • Ως νέα μαγείρισσα είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και γνώσεις.
  • Στον διαγωνισμό έρχεται για να διαγράψει την κρίση ανασφάλειας, που ένιωσε την προηγούμενη φορά, που δήλωσε συμμετοχή.
  • Η αποτυχημένη της προσπάθεια στις audition, δίχως να βγάλει καν πιάτο μπροστά στους τρεις chef, την έκανε να πεισμώσει ακόμα περισσότερο.