Άφησαν το σπίτι τους στο Κολωνάκι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Το ανακοίνωσαν μέσω Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άφησαν το σπίτι τους στο Κολωνάκι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αναγκάστηκαν εκείνη και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης να αφήσουν για λίγο καιρό το σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό των παιδιών του ωστόσο την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αυξημένες υποχρεώσεις με τα γυρίσματα της Φάρμας, τα οποία συνεχίζονται κανονικά ενώ το ριάλιτι οδεύει προς το τέλος του.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα, το σπίτι στο οποίο μένουν είναι πολύ κοντά στη Φάρμα για να μετακινείται με ευκολία ο παρουσιαστής, μέσα στο δάσος και έχει μοναδική θέα.

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για το σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης, «εισέβαλε» στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει όχι στον νέο κύκλο του Survivor 4 αλλά και στην έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

«Το να πω ότι θα κάνω την Φάρμα δεν μου πήρε πολύ χρόνο. Η σκέψη ήταν περισσότερο στο θα σταματήσω ή δεν θα σταματήσω το Survivor. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Μετά από αυτή την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1 για τη Φάρμα και τα άλλα πρότζεκτς που συζητάμε, ήταν πολύ πιο εύκολο.

Συζητάμε και άλλα πράγματα με τον ΑΝΤ1. Έχουμε κάνει μια συνεργασία, η οποία ελπίζω ότι θα κρατήσει αρκετά και η Φάρμα είναι το πρώτο βήμα. Ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.

Στο ριάλιτι, εκτός από έναν παρουσιαστή, έχει τους παίκτες και εκεί βασίζεται. Ο παρουσιαστής έχει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά όχι τόσο όσο σε άλλες εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.