Μπέσσυ Μάλφα: Η μοναδική οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις κόρες τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπέσσυ Μάλφα: Η μοναδική οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Η Μπέσσυ Μάλφα έκανε μία guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και με αφορμή αυτή της τη συμμετοχή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τις κόρες τους.

Η μία από τις δύο κόρες τους άλλωστε έχει μπει στη σειρά εδώ και μερικά επεισόδια και υποδύεται την κόρη του Φατσέα. Στο επεισόδιο που παίζει απόψε στον ΑΝΤ1, η Μπέσσυ Μάλφα κάνει μία πρώην του Φατσέα, η οποία έρχεται για να διεκδικήσει χρήματα.

Η ανάρτηση της Μπέσσυς Μάλφα από το Καφέ της Χαράς

“ΚΑΦΈ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κορες!!!! Κι ο Θοδωρης απο κοντα συμπαραστάτης!” έγραψε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας...»

Το Καφέ της Χαράς έφτασε στο τέλος του και την Πέμπτη πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το μεγάλο φινάλε. Λίγες ημέρες πριν ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες του Περίανδρου και της Χαράς και έκανε μια πολύ μικρή αποκάλυψη, ενώ μίλησε και με όμορφα λόγια για το σήριαλ που αγαπήθηκε περισσότερο από όλα.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας. Πως ακριβώς; Θα το δείτε στο τέλος της σειράς την Πέμπτη μαζί με την κατάληξη της ιστορίας των άλλων αγαπημένων ηρώων.

Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά, πόσα συναισθήματα με γέμισε, πόσες συγκινήσεις μου έδωσε και πόσες φιλίες μου χάρισε.

Αν και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο με παρηγορεί που τελειώνει με μιά μεγάλη ομάδα πιστών, φανατικών τηλεθεατών και θέλω να ευχηθώ σε όλους.ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ,να ακολουθήσουν τον δρόμο που προτείνει το CAFE σαν τον μοναδικό γιά να έχει λόγο η ύπαρξη μας.Τον δρόμο της αγάπης!!!ΜΟΝΟ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Χάρης Ρώμας. Ωστόσο, ένας αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.