Στο χειρουργείο ο Γιώργος Θεοφάνους

Υπάρχει φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο χειρουργείο ο Γιώργος Θεοφάνους

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο το απόγευμα της Πέμπτης, μιας και μετά από πτώση χτύπησε πολύ το χέρι του.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, διακομίσθηκε στο «Υγεία» όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό.

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του Γιώργου Θεοφάνους, έχουν επικοινωνήσει μαζί του οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες. Ο μουσικός πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Πρωινό και είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν πολλές καταγγελίες και στον χώρο της μουσικής.

Φωτογραφία του Γιώργου Θεοφάνους από το νοσοκομείο

Γιώργος Θεοφάνους χειρουργείο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.