Ελένη Μενεγάκη: "Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θα πω μία φορά ότι..."

Προσπάθησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς αλλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη:

Ξεκίνησαν τα εντατικά πέρα δώθε για την Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία του Mega! Μετά την λαμπερή χθεσινή της εμφάνιση η παρουσιάστρια βρέθηκε και το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του σταθμού κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι ξεροστάλιαζαν απ' έξω για να την απαθανατίσουν.

Η Ελένη συνηθισμένη σε αυτά δεν προέβη σε πολλές δηλώσεις ενώ η ένταση στην φωνή της πρόδωσε πως δεν ήταν κι από τις καλύτερες της ημέρες!

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Είπε στους δημοσιογράφους βιαστική: «Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θέλω να πω μία φορά ότι δεν έχω κάτι να πω. Αν είχα, θα το ξέρατε. Μόλις ξεκίνησα. Δεν έχω τίποτα να πω. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το MEGA ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, έθεσε βέτο στο κανάλι αν θέλουν να βρίσκεται στην ομάδα τους. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια έβαλε όρο στο συμβόλαιο της να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη.

Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος.