Σπύρος Παπαδόπουλος: Έκπληκτοι στον ΣΚΑΪ με την ανάρτηση για το Στην Υγειά Μας

Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Έκπληκτοι στον ΣΚΑΪ με την ανάρτηση για το Στην Υγειά Μας

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την ανάρτηση που έκανε χθες ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην οποία ανακοίνωσε πως η εκπομπή, Στην Υγειά μας ρε Παιδιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το κανάλι δεν γνώριζε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει σκοπό να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να φύγει από τον σταθμό.

Πριν από λίγο καιρό είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην οποία ο ΣΚΑΪ ζήτησε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία παραγωγής, να αλλάξουν λίγο το κόνσεπτ της εκπομπής προκειμένου να προσαρμοστεί στις συνθήκες του 2021.

Όπως φαίνεται ωστόσο ο παρουσιαστής θεώρησε πως κάτι τέτοιο δεν τον εκφράζει και αποφάσισε να περάσει στην συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό την Παρασκευή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, καθώς το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου, ολοκληρώνεται. Σχεδιάζει ήδη ωστόσο την τηλεοπτική του επιστροφή.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε σταματάει από την τηλεόραση. Θα κάνει μια καινούργια εκπομπή που θα συνδυάζει μουσική και συνέντευξη. Το έχει συζητήσει ήδη με την παραγωγό του. Ετοιμάζουν την πρόταση και θα την καταθέσουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Η πρόταση θα πάει στην ΕΡΤ και το Mega. Θέλει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”» είπε ο Αλέξης Μίχας.