Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: «Είμαι στο πλάι του Γιώργου Πατούλη»

«Πρέπει να προφυλάξει το παιδί του»

Χάρης Ρώμας: «Είμαι στο πλάι του Γιώργου Πατούλη»
News 07.05.2021 13:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πατούλη και τον χωρισμό του με τη Μαρίνα Πατούλη, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό του συνεργάτη του.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως το πιο σημαντικό είναι να προστατευθεί το παιδί του ζευγαριού και να φροντίσουν να μην το εκθέτουν στο σχολείο.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για τον Γιώργο Πατούλη

«Είμαι στο πλάι του συνεργάτη μου, Γιώργου Πατούλη. Θεωρώ ότι γίνεται bullying σε αυτό το παιδί σε σχέση με το σχολείο, τους συμμαθητές του, αυτά που γράφονται. Καταλαβαίνουμε όλοι οι νοήμονες άνθρωποι ότι πρέπει να προφυλάξει το παιδί του.

Είναι λάθος να ανακυκλώνουμε την υπόθεση ενός διαζυγίου που πάντα είναι οδυνηρή. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα λόγια όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο δύο ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, που είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους.

Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή - εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

Share