Ανθή Σαλαγκούδη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την μητέρα της

Η ομοιότητα τους είναι φοβερή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανθή Σαλαγκούδη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την μητέρα της

Η Ανθή Σαλαγκούδη με αφορμή τις μέρες του Πάσχα, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια της, την οποία αποχωρίστηκε αρκετό καιρό όσο έλειπε στο Survivor.

Η όμορφη δημοσιογράφος λοιπόν απολαμβάνει τις μέρες αυτές στο πατρικό της, αγκαλιά με τη μητέρα της και τον σκύλο της.

Η ίδια φωτογραήθηκε με την μαμά της και η ομοιότητα τους είναι φοβερή! Φυσικά, το στιγμιότυπο αυτό το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και έγραψε: «Σπίτι είναι εκεί που είναι η οικογένεια. Χρόνια πολλά από μένα τη συμμαθήτριά μου και τον Ruben».

«Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις! Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο Survivor 4. Μάλιστα, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια μίλησε και για τις άβολες στιγμές που βίωσε σε συνεντεύξεις της όταν χρειάστηκε να μιλήσει για το ριάλιτι.

Όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor 4

«Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις αλλά δεν ένιωσα ότι με χλεύασαν… Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor αλλά από κάποια άλλα θέματα. Να μιλήσω δηλαδή για την οικογένειά μου κι όταν με έβαζαν σε θέση να απολογηθώ για κάτι τέτοιο, ένιωθα πολύ άβολα.

«Έπρεπε να απαντήσω οπωσδήποτε σε κάποια πράγματα και να το υποστηρίξω. Όσον αφορά τα αστεία κι οι πλάκες με το Survivor, δεν με πειράζουν καθόλου. Ήθελα να βγω και να πω κάποια πράγματα και να υποστηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Έπρεπε να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους γιατί δεν είχαν ακουστεί απλά ανυπόστατα πράγματα αλλά τέρατα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε ποιους παίκτες του Survivor 4 βρέθηκε νικητές.