Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη: «Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει»

Τα σχόλια του παρουσιαστή μετά τις δηλώσεις της έξω από τα γραφεία του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη: «Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε παρά να μην σχολίασε την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στα γραφεία του Mega, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής, αφού πρώτα είδε τα πλάνα και τις δηλώσεις της Ελένης είπε χαρακτηριστικά: «1-3 είναι η ώρα της. Θα αλλάξει το δελτίο ώρα; Αλλάζουν ώρα τα δελτία; Τώρα το ξέρουμε, υπάρχει βασιλεία, είχε πει ότι θα αργήσει να έρθει στην τηλεόραση, αλλά ήρθε νωρίτερα.Δεν μπορείς τώρα να χαλάσεις χατίρι.

Κι αν θέλει να πας το δελτίο πιο εκεί, θα το πας πιο εκεί. Θα το βάλεις πρωί, το πρωινό απόγευμα, και τα απογευματινά βράδυ, και κόψε τα βραδινά που δεν έχεις τι να τα κάνεις. Βρες κάποιες άλλες ώρες, φτιάξε ένα άλλο κανάλι, να μπούνε όλοι οι υπόλοιποι… Μενεγάκη ήθελες… Ποιο δελτίο ρε; Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει».

Νίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη

"Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θα πω μία φορά ότι..."

Ξεκίνησαν τα εντατικά πέρα δώθε για την Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία του Mega! Μετά την λαμπερή χθεσινή της εμφάνιση η παρουσιάστρια βρέθηκε και το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του σταθμού κι εννοείται πως οι δημοσιογράφοι ξεροστάλιαζαν απ' έξω για να την απαθανατίσουν.

Η Ελένη συνηθισμένη σε αυτά δεν προέβη σε πολλές δηλώσεις ενώ η ένταση στην φωνή της πρόδωσε πως δεν ήταν κι από τις καλύτερες της ημέρες!

Είπε στους δημοσιογράφους βιαστική: «Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θέλω να πω μία φορά ότι δεν έχω κάτι να πω. Αν είχα, θα το ξέρατε. Μόλις ξεκίνησα. Δεν έχω τίποτα να πω. Ευχαριστώ πάρα πολύ».