Πάρης Σκαρτσολιάς: «Το περιμέναμε με την Έφη Ρασσιά ότι θα λένε πως έχουμε σχέση»

«Όταν τελείωσε το Καφέ της Χαράς δεν ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάρης Σκαρτσολιάς: «Το περιμέναμε με την Έφη Ρασσιά ότι θα λένε πως έχουμε σχέση»

Το πρωί της Παρασκευής ο Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε στην κάμερα του Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή αναφορικά με το Καφέ της Χαράς που έριξε οριστικά αυλαία, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο νεαρος ηθοποιός ειπε χαρακτηριστικά: «Όταν τελείωσε το Καφέ της Χαράς δεν ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ίσα ίσα που έλεγα ότι είναι από τα τελευταία επαγγέλματα που θα ασχοληθώ ποτέ. Αυτή η κούραση μου είχε μείνει στην μνήμη σαν κάτι αρνητικό».

Αναφορικά με τις σχέσεις που του χρεώνουν με συμπρωταγωνίστριές του ανέφερε: «Το περιμέναμε με την Έφη Ρασσιά ότι θα λένε πως έχουμε σχέση. Καμία σχέση όμως. Δεν λέω ποτέ αν έχω σχέση ή όχι, αλλά είμαι καλά αυτή την περίοδο. Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω σχέση και να μου χρεώνουν ότι τα έχω με συμπρωταγωνίστριές μου. Το αντιμετωπίζουμε πάντα με ψυχραιμία».

Πάρης Σκαρτσολιάς για Έφη Ρασσιά

Το οριστικό «αντίο» στο Καφέ της Χαράς

Ο Χάρης Ρώμας θέλησε να πει με τη σειρά του το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη του σειρά, Το Καφέ της Χαράς και αποφάσισε να το κάνει με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και ειδικά η τελευταία σκηνή στην οποία βλέπουμε την κατάληξη του Περίανδρου και της Χαράς, εξέλιξη που το κοινό περίμενε από το πρώτο τέλος της σειράς το 2006, όταν η Χαρά πήρε το αμάξι και έφυγε από το χωριό αφήνοντας πίσω της τον αγαπημένο της.

«Τι μένει λοιπόν πίσω; Τα συναισθήματα που δημιούργησε η δουλειά μας στους φίλους-θεατές, έτσι όπως μας τα εκφράζουν και μας τα μεταφέρουν. Συναισθήματα άνωσης, ανάτασης, συγκίνησης, εκτόνωσης και χαράς. Μένουν ακόμη οι δυνατοί δεσμοί που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι συμμετέχοντες. Δεσμοί αναντικατάστατοι σίγουρα.

Μένουν οι δυνατές αναμνήσεις. Υπάρχει περίπτωση, κάποιος από εμάς, όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο ΚΑΦΕ της ζωής του;

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙΩΤΕΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες από το παλιό και το νέο Καφέ.