Δίδυμα θα αποκτήσουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα 46 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δίδυμα θα αποκτήσουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της διανύει η Όλγα Καφαλογιάννη μετά το γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα 46 της θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και μάλιστα σε... διδυμάκια!

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη, στην αποκάλυψη πως θα γίνει μανούλα.

Περιμένουν δίδυμα Όλγα Κεγαλογιάννη και Μίνως Μάτσας

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα On Time και το εξώφυλλο του, το ζευγάρι θα αποκτήσει σε λίγους μήνες δίδυμα!

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας δίδυμα

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Την φωτογραφία έδειξε μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος έδωσε και όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του ζευγαριού.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.