Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω φάει πολύ λάσπη από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

«Δεν περίμενα από δημοσιογράφους στα πρωινά, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω φάει πολύ λάσπη από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές»

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή “Ιστορίες του Hollywood” παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος πέταξε "καρφιά" σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα σε μεγάλο ζευγάρι της τηλεόρασης.

Όπως εξομολογήθηκε, του έχουν ρίξει πολύ λάσπη λόγω της απόφασης του να πάει στο Λος Άντζελες και να ανοίξει και εκεί τα "φτερά" του στο χώρο της υποκριτικής.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Έχω φάει πολύ λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει… κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος  Βασιλόπουλος σεξουαλική παρενόχληση

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν πολύ άσχημο για μένα να ακολουθώ το όνειρό μου και να βλέπω τη συνέχεια της ελληνικής πορείας μου σαν πορεία στο Λος Άντζελες να κατακρίνεται. Δεν περίμενα καν από μεγάλους δημοσιογράφους που είναι στα πρωινά, σε μεγάλα κανάλια, να μην είναι ενημερωμένοι πριν ανοίξουν το στόμα τους κα να ρίχνουν τόση λάσπη ακατάπαυστα». Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός για διαφήμιση έχει πάρει πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.

«Σκηνοθέτης όταν ήμουν 19 χρονών μετά το τέλος της ακρόασης μου ζήτησε να γδυθώ»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή βίας. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, όπου και αποκάλυψε τις δύο τραυματικές εμπειρίες που είχε βιώσει στην αρχή της καριέρας του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

«Έχω μια πικρή εμπειρία και μια εμπειρία που ήταν άχαρη και “παγωτική”. Είχα μια εμπειρία με έναν σκηνοθέτη πολύ μεγάλο, ο οποίος με κάλεσε στην ακρόαση. Ήμουν 19 χρονών, πήγαινα ακόμα στη σχολή, πήγα στην ακρόαση. Έψαχναν αγόρια για τον χορό.

Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ, γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λένε ότι πρέπει να γδυθείς εντελώς. Και ρωτάω γιατί και μου λέει γιατί πρέπει να δω. Ντύθηκα και έφυγα. Ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι. Όλοι έχουμε μια “παγωτική” ιστορία με κάποιος που καταχράστηκαν την εξουσία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το δεύτερο περιστατικό ήταν στην ηλικία των 23. Έχω κλείσει την πρώτη μου δουλειά στο Mega, κάνω το πρώτο επεισόδιο και φεύγει το επεισόδιο και πάει στο κανάλι. Δεν παίρνουν την έγκριση για μένα και με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία.

Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και αν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση.

Προφανώς ήταν εκφοβισμός. Μετά από αυτό το περιστατικό δεν μπόρεσα να μιλήσω, δεν μπόρεσα να το μοιραστώ. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το καταλάβεις».