Μαρία Τζινέρη: Η συγκλονιστική περιγραφή για το τροχαίο

«Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Τζινέρη: Η συγκλονιστική περιγραφή για το τροχαίο

Το πρωί της Δευτέρας, η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη μίλησε στην εκπομπή Τ-Live για το σοβαρό τροχαίο που την έστειλε στο νοσοκομείο. Η ίδια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη αλλά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μετά τη νοσηλεία της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζινέρη για το τροχαίο της

«Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά! Συνέβη την Κυριακή του Πάσχα, κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήμουν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και κάποια στιγμή μπαίνει κάποιος εμβόλιμα στην λωρίδα μου, χωρίς να μου αφήσει περιθώρια αντίδρασης. Ήταν αναπόφευκτη η σύγκρουση. Αργότερα έμαθα ότι θα γινόταν μεγάλο το τροχαίο, γιατί και ένας μοτοσυκλετιστής έκανε μεγάλη παράκαμψη για να τον αποφύγει. Αν χτυπούσε μηχανόβιο θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα, ευτυχώς χτύπησα μόνο εγώ.

Βγήκε από ένα STOP και διέσχισε κάθετα την Λεωφόρο, χωρίς φλας και χωρίς να ελέγξει. Ήμουν επτά μέρες στο ΚΑΤ, λόγω Covid δεν υπήρχαν συνοδοί. Πραγματικά οι γιατροί ήταν πάνω από τους ασθενείς. Ξέφυγα το χειρουργείο, ευτυχώς δεν είχα αιμορραγία. Το δύσκολο είναι η μετατόπιση σπονδύλου… Όλα αυτά θα περάσουν. Θα γίνουν οι θεραπείες όλες», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η συνέντευξη που είχε δώσει η Μαρία Τζινέρη στην Ελεονώρα Μελέτη

«Η μητέρα μου με άφησε δύο χρονών για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όποτε ρωτούσα για τη μητέρα μου, ο πατέρας μου έλεγε ψέματα ότι έχει πεθάνει. Μετά μου είπε ότι με εγκατέλειψε για το τραγούδι. Κάποια στιγμή έμαθα ότι η μητέρα μου Τζούλη είναι η σύντροφος του Γιώργου Μάγκα.

Όταν είδα για πρώτη φορά τη μητέρα μου, ο πατέρας μου θύμωσε και δεν μας άφησε να μιλήσουμε. Στα 16 μου αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο και να συναντηθούμε για πρώτη φορά. Όταν συναντηθήκαμε ήμουν θυμωμένη γιατί με εγκατέλειψε. Θέλω να φτάσω στο σημείο να τη συγχωρήσω 100%».