Νίκος Βέρτης: «Αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα μας»

Επιτέλους καλά νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Βέρτης: «Αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα μας»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άνοιγμα των μαγαζιών στην Ελλάδα. Όπως εξήγησε ο αγαπημένος τραγουδιστής, περίπου στις αρχές Ιουνίου θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το καλοκαίρι ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους πρώτους που είχαν ανοίξει τα μαγαζιά τους το απόγευμα και μάλιστα είχε προσεγγίσει πλήθος κόσμου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη στο Πρωινό

Στο ερώτημα πότε θα τον δούμε ξανά στην πίστα κι εδώ στην Ελλάδα απάντησε: «Τα πράγματα φαίνονται να είναι πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Αλλάζει η ψυχολογία μας νομίζω. Εμβολιάζεται ο κόσμος, βοηθάει πολύ και ο καιρός, και απ' ότι ακούμε έτσι... επίσημα-ανεπίσημα αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα μας. Πρώτα ο Θεός», ανέφερε.

«Ραντεβού δηλαδή στο YTON αρχές Ιουνίου;» του είπε η δημοσιογράφος κι εκείνος απάντησε «Πρώτα ο Θεός».

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Αρβανιτίδης) (Χόρινχεμ, 21 Αυγούστου 1976) είναι Έλληνας τραγουδιστής γεννημένος στην Ολλανδία. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στην πόλη της Βέροιας, και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός-συνθέτης και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από μικρή ηλικία αλλά πολλά από αυτά έχουν μείνει στο συρτάρι του από δική του επιλογή.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!