Τάσος Ξιαρχό: Ποζάρει ολόγυμνος στον φακό

Όπως τον γέννησε η μαμά του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό: Ποζάρει ολόγυμνος στον φακό

Μια αρκετά αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό, μερικές μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από την Φάρμα.

Ο γνωστός χορογράφος διαθέτει έναν πολύ εκκεντρικό χαρακτήρα και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί αντιδράσεις, είτε με τις δηλώσεις είτε με τις φωτογραφίες του.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους χιλιάδες followers του φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του. Αυτή τη φορά, πόζαρε στον φακό ολόγυμνος και δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

“And when the stars shine so bright, who wants to be alone” έγραψε χαρακτηριστικά.

Τάσος Ξιαρχό ποζάρει ολόγυμνος

«Δεν πήγα στο Survivor 4 γιατί από εκεί βγαίνεις μισητός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε από το Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήγε για να μην χαλάσει το όνομά του.

O Τάσος πριν καλά καλά μπει στη Φάρμα αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως θα μπορούσε να μείνει λίγο καιρό παραπάνω στο παιχνίδι για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά στο J2US.

«Για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα.

Ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, «Τάσο ότι θέλεις εσύ» και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά».

«Για τη Φάρμα, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίω τον εαυτό μου για τα χρήματα»