Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη της έξοδος μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη της έξοδος μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου πραγματοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ, λίγες μέρες μετά τη εισβόλη αγνώστων στο παλάτι.

Η Βασίλισσα πήγε στα εγκαίνια του Κοινοβουλίου στο Παλάτι του Westminster, στο Λονδίνο και μαζί της βρίσκονταν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.

Οι φωτογράφοι φυσικά έσπευσαν να απαθανατίσουν τις στιγμές μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσει στο σημείο και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα στο Παλάτι του Westminster παρευρέθησαν 108 άτομα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ όλοι καλεσμένοι κάθονταν σε απόσταση ασφαλείας και φορούσαν μάσκες προστασίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ η πρώτη της έξοδος μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η αλλαγή στο Instagram της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο του Φίλιππου

Η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια έχει φτάσει στο τέλος της, λίγο καιρό μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου. Μάλιστα, έγινε και μία αλλαγή στην επίσημη σελίδα της οικογένειας στο Instagram.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει αφήσει στην άκρη το πένθος της και έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της, ενώ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βγάλει και τα μαύρα ρούχα αφού στην τελευταία της εμφάνιση φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα και κόκκινο κραγιόν.

Όπως θα δείτε, ο επίσημος λογαριασμός άλλαξε την εικόνα του προφίλ του και πλέον, έχει αποκλειστικά τη βασίλισσα.

Βασίλισσα Ελισάβετ προφίλ Instagram