Δείτε για πρώτη φορά το μωράκι της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε για πρώτη φορά το μωράκι της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Με τις τηλεφωνικές ευχές από τις δύο μεγαλύτερες κόρες της που ζουν στην Αμερική, την Αμαλία -που μάλιστα είχε τα γενέθλιά της- και την Αλεξάνδρα, αλλά και με το φιλί του γιου της Μάξιμου, η Γιορτή της Μητέρας για την πολύτεκνη πια Τζένη Μπαλατσινού είχε μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Ο μόνος που δεν μπορούσε ακόμα να της ευχηθεί ήταν ο μόλις 3,5 μηνών γιος της, με τον οποίο από τη μέρα που γεννήθηκε -ανήμερα των Χριστουγέννων- είναι σχεδόν... αυτοκόλλητοι. Όπως θα δείτε και παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, μαμά και γιος έκαναν μία από τις καθημερινές τους βόλτες στον Εθνικό Κήπο και για πρώτη φορά ο Κικίλιας junior βγήκε από το καρότσι του και απόλαυσε την ανοιξιάτικη λιακάδα στην αγκαλιά της μαμάς του.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο της

Τζένη Μπαλατσινού Βασίλης Κικίλιας

Ο μικρός, που έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει πολύ εμφανισιακά στον μπαμπά του, την έχει τρελάνει με τα πρώτα του γελάκια, τις γκριμάτσες του και τα απίθανα... μαγουλάκια του. Ακόμα και η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της όταν άκουγε τα μικρά του επιφωνήματα κάθε φορά που περνούσε από μπροστά τους ο Βασίλης Κικίλιας, που εκείνη τη μέρα έκανε στο Ζάππειο το καθιερωμένο του τζόκινγκ.

Ο Υπουργός Υγείας, που βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, παραδέχτηκε πως παρά το βαρύ του πρόγραμμα, κάθε πρωί πριν φύγει για το γραφείο του περνά αρκετή ώρα με τον γιο του. Φυσικά το ζευγάρι μαζί με τον μικρό και την υπόλοιπη οικογένεια προγραμματίζουν τις φετινές διακοπές τους στην Πάτμο, ελπίζοντας, και λόγω χαλάρωσης των μέτρων για την πανδημία, να είναι αρκετά διαφορετικές από τις περσινές.

Βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι

Ο μικρός, όπως λένε οι πληροφορίες, θα πάρει το όνομά του από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη, αλλά θα βαφτιστεί και Αντώνιος, από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι Ευαγγελισμού στην Πάτμο. Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως η βάφτιση θα γίνει στο νησί, το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί αρχές καλοκαιριού στους Αγίους Ισιδώρους, στον Λυκαβηττό, την εκκλησία όπου παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι και στην οποία βρίσκεται και ο πνευματικός της. Σε κάθε περίπτωση η βάφτιση θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί