Γενέθλια για τον Δημήτρη Λιάγκα - Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που "έλιωσε" το Instagram

Το δημοσίευσε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Δημήτρη Λιάγκα - Το βίντεο της Φαίης Σκορδά που

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 12/5 ο μικρός γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρης. Ο βενιαμίν της οικογένειας γίνεται 7 ετών και η μαμά του, του ευχήθηκε πρώτη πρώτη και μέσα από τα social media με ένα βίντεο από την πολύ παιδική ηλικία που ακόμη δεν έλεγε καθαρά τις λεξούλες.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στα δυο της παιδιά και σε αναρτήσεις που κάνει - σπάνια βέβαια - μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού οι γιοι της είναι πολύ γλυκά πλάσματα! Όπως βέβαια και όλα τα παιδάκια.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, κοινόποιησε στο προφίλ της στο Instagram, ένα αδημοσίευτο βίντεο του Δημήτρη από όταν ήταν πιο μικρός και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να “λιώσουν”.

«Αγάπη μου έγινες 7... Κ εγώ χαζεύω εδώ κ μέρες τα βίντεο κ τις φωτό σου κ κλαίω από χαρά!!! Χρόνια Πολλά χαρά μου!!! Χρόνια Πολλά αγόρι μου γλυκό !!! Χρόνια πολλά έρωτά μου. Σε λατρεύω» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης της. Ενώ, λίγες ημέρες νωρίτερα τα γενέθλια του είχε και ο μεγάλος της γιος, Γιάννης.

Η επική αντίδραση του μικρού Δημήτρη, στην συνεργασία Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα

Το πρωί της Κυριακής, η κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού και συνάντησε φυσικά την Φαίη Σκορδά.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρταζε χθες την γιορτή της μητέρας, αφού πρώτα μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη πρωινή ζώνη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, μόλις τους είπε πως θα ξανά συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα.

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο.

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά».