Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και αποκάλυψε τις παρενέργειες

«Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και αποκάλυψε τις παρενέργειες

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς βρίσκεται στην ηλικιακή ομάδα 30-39. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών και έκανε την πρώτη δόση.

«Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα... Μανούλα, πρέπει να είσαι περήφανη για το παιδί σου. Δεν κοίταζα βέβαια και την ένεση για να σας είμαι και ειλικρινής, αλλά τίποτα, δεν αισθάνθηκα πόνο, η κυρία που μου έκανε το εμβόλιο ήταν πάρα πολύ σχολαστική στις κινήσεις της.

Εισέπραξα πολλή αγάπη από το επιστημονικό προσωπικό αλλά και από τους ανθρώπους εκεί, αλλά και από τον κόσμο που περίμενε επίσης στη σειρά, πολλή αγάπη και πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς αισθάνομαι... Μεταξύ όμως αυτών που αισθάνομαι, αισθάνομαι και πιο ελεύθερη και πιο σίγουρη για αυτό που έκανα.Σας έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερη και σίγουρη για αυτό που έκανα και οι περισσότεροι από εσάς που έχετε κάνει το εμβόλιο αισθάνεσθε ακριβώς το ίδιο.

Παρότι υπάρχει μία μικρή μειοψηφία, ευτυχώς μικρή, ανθρώπων που μου έστειλαν σήμερα κάποια μηνύματα μετά και την εκπομπή για ποιον λόγο προβάλλω και μοιράζομαι το μήνυμα για το εμβόλιο ενώ δεν θα έπρεπε, λυπάμαι πάρα πολύ, πρόκειται για μία πάρα πολύ μικρή μερίδα, εγώ είμαι σε αυτούς που συμμορφώνονται στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, των επιστημόνων υγείας δηλαδή και του κράτους γι’ αυτό και ήθελα πιο άμεσα να πάω να κάνω το εμβόλιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σε εμένα σε εσάς ακόμα και σε αυτούς που ήμασταν μαζί στην ίδια σειρά και γενικότερα να βγούμε από όλο αυτό πιο σύντομα και πιο υγιείς. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τη συμπαράσταση», αποκάλυψε μετά τον εμβολιασμό της.

Τα συμπτώματα που εμφάνισε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Το πρωί της Τετάρτης 12/5 η Ιωάννα Μαλέσκου με ένα instastory που δημοσίευσε στο προφίλ της, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει μια από τις βασικές παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, που είναι ο πυρετός.

«38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12: 00 – 14:00», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου εμβόλιο astrazeneca παρενέργειες