Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

"Επειδή αν δεν το ποστάρεις, δε δημιουργείς αντισώματα, λένε!"

Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε η Ευαγγελία Μουμούρη και το αποκάλυψε με μια χιουμοριστική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 50χρονη ηθοποιός δημοσίευσε δυο φωτογραφίες μετά το εμβόλιο για την Covid – 19 και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως έκανε και εκείνη το εμβόλιο για τον ιό με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας από τον Μάρτιο του 2020. Η ίδια μάλιστα θέλησε να δώσει και το δικό της μήνυμα για την εκστρατεία του εμβολιασμού που έχει ξεκινήσει και η χώρα μας και την ανάγκη να προστατευτούμε όλοι.

Η ανάρτηση από το Instagram της Ευαγγελίας Μουμούρη

«Επειδή αν δεν το ποστάρεις, δεν δημιουργείς αντισώματα, λένε! Καλού κακού, κι εγώ… Γιατί ζούμε όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Ευαγγελία Μουμούρη: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ποια είναι η Ευαγγελία Μουμούρη;

Η Ευαγγελία Μουμούρη, σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και με υποτροφία παρακολούθησε μαθήματα Κοινωνιολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμια της COIMBRA στην Πορτογαλία. Είναι αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1995). Σπούδασε χορό στις σχολές της Ντιάνας Θεοδωρίδου-Καζή, της Μαρίας Αγγελοπούλου και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού με τη Λουκία Φρατσέα.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις και θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτή την περίοδο την βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες.