Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς

Instagram VS πραγματικότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αλλά και άψογες αναλογίες στο κορμί, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, πολλές φορές οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γυναίκες στο Instagram δεν μοιάζουν τόσο πολύ στην πραγματικότητα. Η "μόδα" θέλει να κρύβουμε με διάφορες εφαρμογές τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε είτε μικρές, είτε μεγάλες.

Πως είναι λοιπόν τα κορμιά αγαπημένων Ελληνίδων χωρίς ρετούς και φίλτρα; Εμείς, βρήκαμε μια φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την παραλία με μαγιό και όπως είδαμε στα πόδια της έχει ελάχιστη έως και καθόλου κυτταρίτιδα στην περιοχή των γλουτών.

Δούκισσα Νομικού χωρίς φίλτρα σώμα

Να σημειώσουμε πως σπάνια μια γυναίκα δεν θα έχει καθόλου κυτταρίτιδα, αφού και μεγάλα μοντέλα όπως τα αγγελάκια της Victoria Secret έχουν, παρόλο που την "κρύβουν".

Πως θέλετε την Δούκισσα Νομικού; Με ή χωρίς ρετούς και φίλτρα;

Στο Instagram του Youweekly.gr ανεβάσαμε νέα poll και είναι όλα απολαυστικά και... διασκεδαστικά. Ανάμεσα τους λοιπόν θα βρείτε και την Δούκισσα Νομικού σε ένα κολάζ δυο φωτογραφιών.

Στην πάνω είναι η παρουσιάστρια - μοντέλο σε φωτογραφία στο instagram και στην κάτω σε φωτογραφία από τις διακοπές της χωρίς ίχνος ρετούς. Πλαστική ωστόσο, έχει κάνει;

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε!

Δούκισσα Νομικού insta poll