MasterChef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: «Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω»

«Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: «Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω»

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποχώρησε από το χθεσινό 11/5 επεισόδιο του MasterChef 5 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε για τα όσα έζησε αλλά και για το γεγονός πως έφυγε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού είχε πολλά ακόμη να δώσει.

Οι δηλώσεις του Τζαμαλή μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

«Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες, είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Τζαμαλή

Ο Παναγιώτης είναι 27 ετών και κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία. Όπως έχει πει δεν πιστεύει στις μαγειρικές “φανφάρες” αλλά στην ουσία της μαγειρικής. Για τον Παναγιώτη από τα φαινομενικά πιο ταπεινά υλικά μπορούν να προκύψουν πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Με εφόδια το αφοπλιστικό του χιούμορ, τον συχνά αινιγματικό του λόγο στοχεύει να φτάσει με σταθερά βήματα στην κορυφή του διαγωνισμού.

Στην οντισιόν δεν κατάφερε να πάρει τα τρία ναι. Ωστόσο είχε κάνει αίσθηση με το όμορφο πιάτο του και κυρίως με το αφοπλιστικό του χιούμορ. «Παναγιώτη η ποδιά είναι δική σου. Μη χαίρεσαι τόσο πολύ», του είχε πει ο Κοντιζάς δίνοντάς του την ποδιά και παρατηρώντας πόσο ανέκφραστος είναι ο διαγωνιζόμενος.