Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός καλείται ως ύποπτος βιασμού

Τι λένε οι πληροφορίες

Ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός καλείται ως ύποπτος βιασμού
News 12.05.2021 17:40
Από Youweekly Team

Αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη δεν αποκλείεται να βρεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα ένας ακόμη ηθοποιός, τον οποίο έχει καταγγείλει γυναίκα για βιασμό της με αναφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και με κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Κων. Σπυροπουλο, ο οποίος διενεργεί τη σχετική έρευνα.

Ο εν λόγω ηθοποιός έπειτα από την μαρτυρία της καταγγέλλουσας καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος στον εισαγγελέα για κακουργηματική πράξη. Ωστόσο, ο ίδιος έχει το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Ο χρόνος για την κλήτευση του συγκεκριμένου ηθοποιού ενώπιον της Δικαιοσύνης άρχισε να μετρά αντίστροφα μετά από την κατάθεση της γυναίκας στον εισαγγελέα. Η καταγγέλλουσα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας, περιέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της πράξεις σεξουαλικής κακοποίησής της, οι οποίες στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα επιβεβαίωσε στον εισαγγελέα όσα είχε καταθέσει αρχικά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ότι δηλαδή μετά την γνωριμία της με τον ηθοποιό, τον επισκέφθηκε σπίτι του. Εκεί όμως ο ηθοποιός προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2020.

Πάντως, όταν η εισαγγελία λάβει γνώση και των εξηγήσεων που θα δώσει ο ηθοποιός, τότε θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του ή αν θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Εν τω μεταξύ, το δρόμο προς το αρχείο παίρνουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων, Αλέξανδρου Κακαβά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις καταγγελίες αυτές είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο κ. Πασχάλης Τσαρούχας ενώ ο ΣΕΗ είχε εκδώσει και ανακοίνωση στην οποία αναφέρονταν ευθέως στο όνομα του καταγγελλόμενου προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες καταγγελίες οδεύουν προς το αρχείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά να στοιχειοθετήσου σε βάρος του κ. Κακαβά αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός καλείται ως ύποπτος βιασμού

Την ίδια στιγμή, οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη ολοένα και πληθαίνουν!

Την γραμμή της πλήρους άρνησης έχει ακολουθήσει ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες βιασμού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και αναφέρθηκε στις καταγγελίες βιασμού που εκκρεμούν για τον γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη.

Ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος χειρίζεται την υπόθεση και αποκάλυψε πως απέστειλε κλήση στον ηθοποιό με σκοπό να δώσει εξηγήσεις στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Ο κωμικός έχει κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις, με την πρώτη να αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Στις δύο από αυτές τις υποθέσεις, ο ίδιος χρησιμοποίησε το χώρο του θεάτρου για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω είναι ότι ο ηθοποιός φέρεται να αρνείται τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται και κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προχωρήσει τα φερόμενα ως θύματα άρα η γραμμή που θα ακολουθηθεί είναι της πλήρους άρνησης». Την ίδια στιγμή, μια νέα καταγγελία βιασμού βγήκε στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Την γραμμή της πλήρους άρνησης έχει ακολουθήσει ο γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες βιασμού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Ανθής: Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση του για βιασμό

Μαρία Αλεξάνδρου: "Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι. Έξι γυναίκες με ξεφτίλισαν"

Share