Ellen DeGeneres: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της μετά από 18 χρόνια!

Οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ellen DeGeneres: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της μετά από 18 χρόνια!

Δυσάρεστα τα νέα για την Ellen DeGeneres, η οποία πρόκειται να ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής της «The Ellen DeGeneres show» σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά από 18 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, πηγή κοντά στην παρουσιάστρια και κωμικό δήλωσε λέει στο DailyMail.com ότι η Έλεν αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση σήμερα επειδή «πιέζεται και το έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει «μια ακόμη σεζόν μετά από αυτήν η οποία θα βγει στο τέλος του 2021».

Η εκπομπή αιμορραγεί και οι τηλεθεάσεις έχουν πέσει μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που έλεγαν πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον γύρω από την Ellen, με την ίδια να είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Οι τηλεθεάσεις στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μειώθηκαν κατά 40%, ενώ στο Λος Άντζελες έχασε το 59% των θεατών, ενώ στο Σαν Φρανσίσκο έχασε το 50% των τηλεθεατών.

Από την πρεμιέρα της σεζόν τον Σεπτέμβριο έαως τον Μάρτιο, η εκπομπή συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, 1,1 εκατομμύρια λιγότερους από το ίδιο χρονικό πλαίσιο πριν από ένα χρόνο.

Ellen DeGeneres ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της μετά από 18 χρόνια!

Λίγα λόγια για την Ellen DeGeneres

Η Ellen DeGeneres (Ellen Lee DeGeneres, 26 Ιανουαρίου 1958) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Παρουσιάζει το talk show The Ellen DeGeneres Show.

Η DeGeneres έχει παρουσιάσει τα Βραβεία Όσκαρ το 2007, τα Βραβεία Όσκαρ το 2014 και τα Βραβεία Έμμυ. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.

Ήταν κριτής στο American Idol για μία χρονιά και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο κωμικές σειρές, στο Ellen από το 1994 μέχρι το 1998 και στο The Ellen Show από το 2001 μέχρι το 2002.