Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Της ξέφυγε τυχαία στο instagram live της με την Λένα Μαντά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποιήσε ένα live στο Instagram μαζί με την γνωστή συγγραφέα Λένα Μαντά.

Οι δυο γυναίκες έχουν πολύ καλές σχέσεις μιας και πολλές φορές η παρουσιάστρια την έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της, με την ίδια αυτή τη φορά να κάνει την διαφορά και να την φιλοξενεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους μάλιστα συζήτησαν αρκετά! Για το νέο βιβλίο της Λένας Μαντά, για τις ερωτικές σχέσεις, για την τηλεόραση αλλά φυσικά και για τον κορωνοϊό!

Μέσα σε όλα, η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοιού και συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνει και την δεύτερη.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη ζώνη μετάδοσης της εκπομπής της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega. H παρουσιάστρια σε αποκλειστικές δηλώσεις της λοιπόν στο Πρωινό, αποκάλυψε ποια θα είναι η ζώνη μετάδοσης της εκπομπής της.

Η ίδια και η ομάδα της, έχει ξεκινήσει να ψάχνει και να κοιτάει πρόσωπα, τα οποία θα βρίσκονται στο πλευρό της μπροστά από τις κάμερες. Μάλιστα, η Ελένη σκέφτεται σοβαρά να εντάξει στην ομάδα της παίκτριας του Survivor 4.

«Μόλις ξεκίνησα τις προετοιμασίες για την εκπομπή μου. Όλα καλά, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Τώρα ξεκίνησα τον Μάϊο να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω να σκέφτομαι, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δεν το ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, δεν είναι δικό μου».