Πασχάλης Τσαρούχας: Η αιχμηρή ανάρτηση του μετά τις νέες καταγγελίες γνωστών ηθοποιών

Κόλαφος ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασχάλης Τσαρούχας: Η αιχμηρή ανάρτηση του μετά τις νέες καταγγελίες γνωστών ηθοποιών

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές στο θέμα των καταγγελίων, μιας και είναι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει την γνώμη του, όσο σκληρή κι αν είναι και μάλιστα πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για να καταθέσει τους φακέλους από τον ΣΕΗ, που περιελάμβαναν καταγγελίες για πολύ γνωστά πρόσωπα του θεάματος.

Αυτή τη φορά, ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Η ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα

“Δεν υπάρχει ισχυρότερη έκρηξη από εκείνη μιας ψυχής που οσφραίνεται τη λύτρωση”.

Δεν υπάρχει ισχυρότερη έκρηξη από εκείνη μιας ψυχής που οσφραίνεται τη λύτρωση.

Posted by Paschalis Papatsarouchas on Wednesday, May 12, 2021

«Απειλές προς το Πειθαρχικό του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές»

Σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση προχώρησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, προκειμένου να γνωστοποιήσει τις απειλές που δέχεται το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος λοιπόν του ΣΕΗ το διάστημα αυτό σηκώνει ένα τεράστιο βάρος και οι ευθύνες που έχει είναι πολλές, καθώς έχει αναλάβει να συλλέξει και να εξετάσεις όλες τις καταγγελίες από τους συναδέλφους του που υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα παρενόχλησης και κακοποίησης.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και όπως φαίνεται αυτό έχει ενοχλήσει μερικούς οι οποίοι προσπαθούν να το σταματήσουν, απειλώντας τόσο τον Πασχάλη Τσαρούχα όσο και το Πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να προειδοποιήσει πως τίποτα δεν θα καταφέρει να σταματήσει το έργο του, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές”.

Πασχάλης Τσαρούχας ανάρτηση