Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Μου έφαγαν πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες»

«Ο Θεός μου είπε θα σε κάνω μεγάλο όνομα αλλά δεν θα έχεις πολλά λεφτά ποτέ σου»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Μου έφαγαν πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες»
News 13.05.2021 10:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος, που πριν λίγο καιρό κατακεραύνωσε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου, μίλησε για τα λεφτά που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη

“Έβγαλα πολλά χρήματα, ευτυχώς είχα την γυναίκα μου που τα κράτησε. Είμαι ανοιχτοχέρης. Ο Θεός μου είπε θα σε κάνω μεγάλο όνομα αλλά δεν θα έχεις πολλά λεφτά ποτέ σου.

Καλά μου έφαγαν και πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες. Αγόρασα κι ένα μαγαζί με άδεια φούρνου και μου έφαγαν πόσα λεφτά, ήταν πτωχευμένος από την εφορία. Μου πούλησαν κι οικόπεδα μέσα στην θάλασσα κι έψαχνα να τα βρω".

Επανασύνδεση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Την επανασύνδεση που είχε με τη σύζυγό του, αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και πέντε μήνες τα έχει ξαναβρεί με την πρώην γυναίκα του, μετά από 14 που έχουν χωρίσει.

«Εδώ και πέντε μήνες είμαστε μαζί», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν κοιμούνται μαζί, ανέφερε: «Κάπου κάπου κοιμόμαστε μαζί…». Άσχημες, δυστυχώς, είναι οι στιγμές που πέρασε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Αννούλα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Κάθε μήνα θα μου κάνουν μία ένεση στο μάτι για να επαναφέρουν το φως μου»

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη!

Share