Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις δύο εγκυμοσύνες της

Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις δύο εγκυμοσύνες της

Το βράδυ της Τετάρτης, η Δούκισσα Νομικού πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&Α στο οποίο μεταξύ άλλων έδωσε απαντήσει για την οικογένειά της, την καριέρα της καθώς και τις εγκυμοσύνες της.

Μία διαδικτυακή της φίλη μάλιστα θέλησε να μάθει πόσα κιλά πήρε στις δύο εγκυμοσύνες της και η αγαπημένη παρουσιάστρια της απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Στο ίδιο Q&A, η Δούκισσα Νομικού έκανε και μία αποκάλυψη για τις βαφτίσεις των δύο παιδιών της που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τις εγκυμοσύνες της

Όπως είπε λοιπόν η Δούκισσα Νομικού, πήρε από 12 κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες της.

Δούκισσα Νομικού εγκυμοσύνες

Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα;

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο “Τύπος Tv” και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο “Super Makeover”-το οποίο πέφτει όσο πάει στα νούμερα-.

Η όμορφη παρουσιάστρια που επέστεψε μετά από αρκετό καιρό στην τηλεόραση μίλησε επίσης και για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη αλλά και για την οικογένεια τους.

Νιώθεις ότι, μετά το μικρό διάστημα αποχής σου από τα τηλεοπτικά, το Super MakeOver είναι ό,τι πιο ταιριαστό σε σένα θα μπορούσες να κάνεις;

Δεν ξέρω αν είναι ότι πιο ταιριαστό απ’ όλα όσα έχω κάνει, άλλωστε έχω αγαπήσει πολύ όλα τα projects. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως – που όλοι μας έχουμε την ανάγκη από πραγματική φροντίδα – ένιωσα πως αυτή η επιλογή είναι ιδανική.

Έχεις σκεφτεί ιδανικά ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου;

Έχω πολλά στα μυαλό μου, αλλά θα τα πούμε όταν έρθει ο καιρός.

Η Δούκισσα ως τηλεθεάτρια τι παρακολουθεί στη μικρή οθόνη;

Αχ, η Δούκισσα ως τηλεθεάτρια δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει τίποτα. Όταν είμαι στο σπίτι, είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά και η τηλεόραση είναι πάντα κλειστή. Όταν τα παιδιά κοιμούνται, τότε μαγειρεύουμε με τον Δημήτρη, λέμε τα νέα μας και βλέπουμε καμιά χαλαρή σειρά.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου με γυρίσματα, σπίτι, παιδιά, φωτογραφίσεις και δουλειά για τη δική σου σειρά με κοσμήματα;

Είναι γεμάτη, σχεδόν χαοτική. Έχουν πέσει όλα μαζί αλλά μου αρέσει. Νιώθω δημιουργική σε όλα τα επίπεδα, νιώθω πλήρης.

Τι βάζεις ως προτεραιότητα σε ένα τόσο βεβαρυμμένο πρόγραμμα;

Ξεκάθαρα η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα κι όλους. Είμαι τυχερή γιατί έχω έναν πολύ υποστηρικτικό σύζυγο. Με στηρίζει σε όλα, είναι υπερήφανος και φυσικά είναι ένας υπέροχος πατέρας. Τις ώρες που λείπω εγώ αναλαμβάνει εκείνος.

Χρόνο για τον εαυτό σου έχεις; Να καθίσεις να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις τα beaute σου, όπως λέμε εμείς οι γυναίκες;

Ελεύθερο χρόνο για εμένα δεν έχω, τον δημιουργώ όμως. Θα ξυπνήσω πριν ξυπνήσουν τα παιδιά μου το πρωί για να κάνω γυμναστική, πριν κοιμηθώ κάνω τα beaute μου στα γρήγορα και από βιβλία καταφέρνω να διαβάσω μόλις μία σελίδα πριν από τον ύπνο γιατί κλείνουν αμέσως τα μάτια μου.

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείς, μετά από δύο παιδιά κιόλας, αυτό το υπέροχο κορμί;

Με τρέχουν τα παιδιά! Δεν υπάρχει μυστικό. Να αγαπήσουμε το σώμα μας πρέπει, να μην το συγκρίνουμε, να μην το αδικούμε. Γυμναστική και σωστή διατροφή, μπόλικο νερό και καθόλου άγχος.

undefined