Το κοινό του Αλέξη Τσίπρα και της Ελένης Μενεγάκη

Όσο κι αν ψάξετε δεν θα το βρείτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το κοινό του Αλέξη Τσίπρα και της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί ο ένας να είναι πολιτικός και η άλλη παρουσιάστρια, η αλήθεια είναι όμως πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ένα κοινό, το οποίο μάλιστα αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να πραγματοποίησε το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Mega και μάλιστα πριν από μερικές μέρες έκανε ένα Instagram Live στο οποίο αποκαλύφθηκε το στοιχείο που τη συνδέει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό είναι το κοινό της Ελένης Μενεγάκη και του Αλέξη Τσίπρα

Σύμφωνα με την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους πίνακες του Έλληνα εικαστικού Κωστή Γεωργίου.

Και οι δύο διαθέτουν ένα έργο τέχνης από τη σειρά Torous, με πρωταγωνιστές των συνθέσεων ταύρους.

Το κοινό στοιχείο των εμφανίσεων της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει με μεγάλη προσοχή το νέο της επαγγελματικό βήμα και έτσι πολύ συχνά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Mega προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού όλες τις λεπτομέρειες της εκπομπής της.

Όπως σας έχουμε πει, προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί σε ποια ζώνη θα μπει η εκπομπή της «Βασίλισσας», ωστόσο το πιο πιθανό είναι να τη δούμε και πάλι στη 1.00 το μεσημέρι μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Είναι αλήθεια πως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο προσεγμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και έτσι, κάθε look της γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Όλες οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Mega έχουν ένα κοινό στοιχείο: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο σικάτο λευκό παντελόνι.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή