Ματέο Παντζόπουλος: Η ζωή της οικογένειάς του γίνεται βιβλίο

Θα γίνει και ταινία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματέο Παντζόπουλος: Η ζωή της οικογένειάς του γίνεται βιβλίο

Ο Κώστας Κρομμύδας, μίλησε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή Τώρα Ό, τι Συμβαίνει του Open και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις 12 Μαΐου και είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου.

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου, είναι ο Λευτέρης Μαντζίκας, δηλαδή ο παππούς του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος έφυγε από την Ήπειρο χωρίς χρήματα και δημιούργησε τη δική του αυτοκρατορία ζυμαρικών στην Αθήνα.

Το βιβλίο μάλιστα πρόκειται να γίνει και ταινία και να το δούμε στη μεγάλη οθόνη μέσα στους επόμενους μήνες. Την ίδια στιγμή, τις επιχειρηματικές του κινήσεις συνεχίζει και ο Ματέο Παντζόπουλος ο οποίος μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του στην Άνδρο.

Οι λεπτομέρειες για το βιβλίο για την οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου

Λίγα λόγια για τον Ματέο Παντζόπουλο

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται απο τα Λιβάδεια της Άνδρου.

Ο Ματέο Παντζόπουλος, μπήκε στις ζωές μας ξαφνικά ένα καλοκαίρι και μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη και να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια τον φωτογραφίζει με την κορούλα τους, Μαρίνα.

Ματέο Παντζόπουλος βιογραφικό

Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, σπουδές έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.