Πάνος Καλίδης: «Δεν ξέρω αν θέλει η Λεάννα να παντρευτούμε! Είναι πιθανό να αρνηθεί την πρόταση»

Αποκάλυψε γιατί δεν έχουν παντρευτεί μετά από τόσα χρόνια και την απόκτηση 3 παιδιών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: «Δεν ξέρω αν θέλει η Λεάννα να παντρευτούμε! Είναι πιθανό να αρνηθεί την πρόταση»

Ο Πάνος Καλίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την Λεάννα Μάρκογλου με την οποία μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και 3 πανέμορφα παιδιά. Ωστόσο, το ζευγάρι μέχρι σήμερα δεν έχει παντρευτεί.

«Όταν νιώθεις κάτι για τον άλλον πρέπει να το λες. Δεν θα σταματήσω να λέω το τι νιώθω μετά από 17-18 χρόνια μαζί. Θέλω να το κάνουν όλοι, δεν είναι δεδομένο. Μπορεί ο χρόνος να αλλοιώσει τη σπιρτάδα της αρχής» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Η αποκάλυψη του Καλίδη για το γάμο με την Λεάννα Μάρκογλου

Όσομ αφορά στο λόγο που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καν πρόταση γάμου στην σύντροφό του είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι κάτι που θα έρθει αν είναι κάτι που το θέλει η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση ενώπιον του Θεού. Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη. Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί». Τι είχε πει ωστόσο για το γεγονός στο Πρωινό;

Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζης ζήτησαν να φύγει ο Καλίδης από το Survivor 4

Ενώ οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός και αφορούν φυσικά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, το Πρωινό σήμερα επικεντρώθηκε σε μια αποχώρηση που έχει πραγματοποιηθεί καιρό τώρα, σε αυτή του Πάνου Καλίδη.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας δεν έγινε επειδή ο ίδιος ο Πάνος ήθελε να φύγει αλλά επειδή προηγήθηκε ένα άσχημο περιστατικό!

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Αν όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πραγματικότητα, τότε μάλλον θα περιμένουμε σύντομα νέες εξελίξεις…