Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα από την παραλία στα Άχλα

Το σχόλιο της μετά το άνοιγμα των νομών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα από την παραλία στα Άχλα

Η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία της μαζί με την μικρή Μαρινούλα, από την αγαπημένη της παραλία στα Άχλα της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια έχει περίπου ένα χρόνο να ταξιδέψει στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά και περνάει όλο το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Με αφορμή λοιπόν το τέλος του lockdown, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία από εξόρμηση της στην Άνδρο.

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με την Μαρίνα από τα Άχλα της Άνδρου

«Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ... καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού ! #eleni #androsisland #summer #greece #onarexperience», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Άχλα Μύκονος

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν μπορεί να πάει στην Άνδρο, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων με την εκπομπή που ετοιμάζει να κάνει πρεμιέρα στο MEGA.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μενεγάκη από την παραλία με τον Ματέο Παντζόπουλο το 2019

Η Ελένη Μενεγάκη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταφέρνει σε κάθε εποχή να είναι το πρόσωπο των ημερών και να συγκεντρώνει πάνω της το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτές τις μέρες, τα «φώτα» έχουν πέσει στην εκπομπή που ετοιμάζει για το Mega.

Μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και κάποιοι από εσάς έχετε ήδη ξεχυθεί στις παραλίες, το Youweekly.gr αποφάσισε να κάνει μία αναδρομή στις διακοπές που είχε πραγματοποιήσει το 2019 στη Μύκονο, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Τότε, ο φακός είχε απαθανατίσει την παρουσιάστρια να ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της, χωρίς ίχνος ρετούς και η αλήθεια είναι πως το σώμα της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το 2019 με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη χωρίς ρετούςΕλένη Μενεγάκη σώμαΕλένη Μενεγάκη διακοπές